Baba

Te látod, mi a gond ezzel a bensőséges apa-fia fotóval?

Bármilyen hihetetlen, ez a szívmelengető fotó, melyen egy friss apuka öleli újszülött kisfiát, komoly indulatokat váltott ki a netezők körében. Mutatjuk, miért!

Nagy port kavart az a bensőségesnek szánt felvétel, amit egy melbourne-i fotográfus, bizonyos Lacey Barrett osztott meg saját Facebook-oldalán. Az egyébként ötgyermekes édesanya Lacey azt mondja, azért osztotta meg a képet, mert magával ragadta az a hangulat, ami a friss apuka és újszülött kisfia első találkozásából áradt.

Te látod mi a gond ezzel a bensőséges apa-fia fotóval?

Lacey a Daily Mail ausztrál kiadásának elmondta, egyáltalán nem számított negatív reakciókra, pláne nem ilyen mennyiségben. Mint kiderült, a fotós rajongóinak egyáltalán nem nyerte el a tetszését az a tény, hogy az apa-fia fotón helyett kapott a méhlepény is. Míg egyesek szerint a méhlepény túlságosan nyerssé teszi a felvételt, mások nem köntörfalaztak, és kerek perec leírták, hogy gusztustalannak tartják a fotót.

A heves reakciókra válaszul Lacey megosztotta az ötödik gyermeke születésekor készült fotókat: többek között azt is, melyen vajúdás közben, teljesen csupaszon, a vécén szoptatja meg legfiatalabb gyermekét. A fotós a képhez azt írta, mindenki véleményét tiszteletben tartja, de elege van azokból a kommentelőkből, akik a vélemény- és szólásszabadság mögé bújva árasztják magukból a gyűlöletet.

Te látod mi a gond ezzel a bensőséges apa-fia fotóval?

“Talán nem is vagytok tudatában annak, hogy egy-egy gonoszkodó komment mennyi kárt tud csinálni: például növeli a szülés utáni depresszió esélyét” – írta Lacey, majd hozzátette, a kritikusoktól azt kéri, nézzenek magukba, mielőtt kommentelnek, nekik vajon jólesne-e, ha a képük alatt ezt olvasnák.

Olvass még több apa-fia fotóról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top