Baba

Részeg sofőr gázolta el a zebrán a babakocsit

A becsapódást követően a 3 hónapos baba métereket repült a levegőben.

Az ukrajnai Energodar városában történt a szörnyű baleset múlt hét pénteken, amikor a 34 éves anyuka, Maria Hacsenkó egy zebrán tolta át 3 hónapos kisfiát. Ekkor a belső sávból érkező autó lendületből áthajtott a zebrán, elsodorva a babakocsit, amely ezek után a babával együtt métereket repült a levegőben.

A balesetről egy autós készített fedélzeti kamerás felvételt (vigyázat, megrázó képsorok következnek!): 

A picinek csodával határos módon semmi baja nem lett, szerencsére sértetlenül megúszta a becsapódást is. A történtek után azonnal kórházba szállították, ahol többféle vizsgálatot elvégeztek rajta, de nem találtak se fejsérülést, se csonttörést, ahogy más egészségkárosodást sem. A biztonság kedvéért az apróságot megfigyelésre még egy ideig bent tartják a kórházban.

A csecsemőt valószínűleg maga a babakocsi fémszerkezete védte meg, továbbá az, hogy anyukája jó alaposan felöltöztette a hidegben. Ezek mind tompították az esését.

A 39 éves részeg sofőr azóta előzetes letartóztatásban van, a helyszíni szondázás során a megengedett alkoholmennyiség majdnem tízszeresét találták a vérében. 3-tól 8 évig tartó börtönbüntetést is kaphat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top