Baba

Kislányával készül az ünnepekre ÉNB Barbi, ez lesz az első igazi közös húsvétjuk

Csákány Mónika elárulta, miért olyan fontos számukra az idei húsvét.

Az első igazi közös húsvétra készül kislányával az RTL II-n látható Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárja Csákány Mónika, aki Barbit alakítja.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

„Ez az első olyan húsvét, amikor már Lilkó is tudja, hogy miről van szó. Az elmúlt napokban húsvétos könyveket olvastunk, mondtam neki, hogy jön a nyuszi, a gyerekeknek hoz ajándékot, a locsolóknak pedig tojást kell festenünk, mert ez a szokás. Beszereztük már neki az ajándékokat, nem csak csokit kap, hanem például könyvet is, mert nagyon szereti, ha olvasunk neki. Az ajándékokat majd vasárnap együtt keressük a kertben, locsolókat természetesen a járvány miatt nem tudunk fogadni, de apa majd biztosan meglocsol bennünket és majd neki festünk tojást” – mesélte ÉNB Barbi, aki a szülés óta már visszatért a képernyőre.

Forrás: RTL Klub

Forrás: RTL Klub

„Ahogy Lilkó növekszik, úgy ismét egyre többet láthatnak a nézők az Éjjel- Nappal Budapestben, és ismerve a többieket, izgalmas történésekben sem lesz hiány” – árulta el a kisgyermekes sorozatsztár.

Olvass még ÉNB Barbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top