Baba

A poklok poklát járta meg a koronavírusos kétéves

A sátoraljaújhelyi kisfiú édesapja mesélte el a kálváriájukat.

A kétéves gyerek múlt vasárnap kezdett csúnyán köhögni, családjának már akkor gyanús lett, hogy koronavírusos lehet. Kocsiba is pattantak rögtön és elindultak az ügyeletre – kezdte beszámolóját a Blikknek az édesapa.

Ott aztán elmondták a problémát, de elküldték őket azzal, hogy vegyenek a kicsinek köptetőt. Be is adták azt a gyereknek, de a helyzet nem javult, sőt éjjelre már hörgött is a pici és a tüdeje is sípolt. Felhívták a háziorvost, aki telefonon meghallgatta a gyerek köhögését, és antibiotikumot írt fel neki. Az állapota azonban így sem javult. Ekkor már tudták, hogy hatalmas a baj, rohantak vele a sátoraljaújhelyi kórházba. Útközben már kétszer el is ájult a gyerek. A kórházból aztán azonnal továbbküldték őket nyíregyházára , ahol megcsinálták a koronavírustesztet és nyomban igazolódott is a fertőzés.

Azóta a gyerek már jól van, hamarosan ki is engedik a kórházból, de a poklok poklát járta meg a család, mire igazolódott a gyerek fertőzöttsége.

Egy nappal korábban egy hódmezővásárhelyi egyévesnél is kimutatták a kornavírus-fertőzést.

A legfrissebb koronavírushírek az nlc.-n:

A poklok poklát járta meg a család, mire kórházba került a kisgyerek. Fotó: Illusztráció - Getty Images

A poklok poklát járta meg a család, mire kórházba került a kisgyerek. Fotó: Illusztráció – Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top