Baba

Megtalálták a valódi Pikachut Ausztráliában

Egy ausztrál állatkórház megmentett egy ritka arany oposszumot. Az emberek szerint az igazi Pikachut találták meg.

Egy állatvédő talált rá a kicsi arany oposszumra, és vitte el a Boronia Állatklinikára, ahol azonnal felvillanyozta a helyet a gyönyörű, aranysárga szőrzetével a mini Pikachu. Az oposszumok között az aranyszínű nagyon ritka, ugyanis ez a szín egy mutáció eredménye, ami az állat alacsony szintű pigment melaninjának köszönhető, ami a normális színét adná. A vadvilágban ez a szín nem számít jó ómennek, ugyanis az állat általa sokkal feltűnőbbé válik, és könnyebben szúrják ki őt a ragadozók. Az állatklinikára került példánynak tehát szerencséje volt.

Arany oposszum

Az igazi Pikachu (fotó: Boronia Veterinary Clinic And Animal Hospital Facebook oldala)

A klinika a kis jövevényt természetesen megmutatta a követőiknek a Facebookján, akik nagyon gyorsan kiegyeztek abban, hogy Pikachu él, és jelenleg egy ausztrál állatkórházban van. Az ott dolgozó orvosok azt gyanítják, hogy az anyukája hátáról eshetett le, és amikor rátaláltak, nagyjából öthónapos volt. Az oposszum mindössze egy napot töltött a klinikán, majd a gondozója magával vitte, de a dolgozók úgy érzik a Facebookon tovább él, ugyanis akkora hírverést kapott, hogy bár az eset két éve történt, a közösségi médiában még ma is hullámokat ver – írta meg a BoredPanda.

Oposszumok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top