Baba

Kristen Bell 5 és féléves kislánya még mindig pelenkás, és szerinte ezzel minden rendben

A népszerű színésznő, Kristen Bell egy talkshowban mesélt a gyereknevelés szobatisztasági megpróbáltatásairól.

A népszerű színésznő és szuperanya, Kristen Bell a Momsplaining with Kristen Bell című sorozatába rendszeresen hív vendégeket, hogy az anyaság különböző aspektusairól beszélgessenek, és a legutóbbi műsorában Maya Rudolph és Casey Wilson volt a vendége. A színésznő a beszélgetés közben mondta el, hogy öt és féléves lánya, Delta még nem teljesen szobatiszta – írta meg a 24.hu.

Kristen Bell

Kristen Bell januárban a Critic’s Choice díjátadón (fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association)

Ugyanakkor Kristen Bell szerint egy anya teljesítményét nem aszerint kell megítélni, hogy a gyerekei mikor hagyják el a pelenkát. Náluk is mindkét gyerekükkel egészen másképp történt. Idősebb lányuk, Lincoln mindössze 21 hónapos volt, amikor felajánlották neki, hogy kipróbálhatja a mosdót, és a kislány ezután le is szokott a pelenkáról. Delta esetében azonban nem így történt, de a színésznő szerint ezzel semmi baj nincs, ugyanis minden gyerek más. Kristen Bell férjével, a szintén színész Dax Shepparddel közösen neveli két lányát.

A szobatisztaság rejtelmei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top