Baba

Ápolónők mentették a koraszülött babákat a Laura hurrikán elől

Rettenetes hurrikán csapott le egy lousianai kórházra, a bátor ápolónőkre várt a feladat, hogy egy másik államba menekítsék a koraszülött babákat.

Négy koraszülött baba cseperedett épp a louisianai Lake Charles kórházában, amikor jött a hír, a térségbe érkezik a Laura hurrikán, amit a meteorológusok részben túlélhetetlennek neveztek.

Több sem kellett a kórház texasi testvérintézményében dolgozó ápolónőknek , hogy összeszedjék a szükséges felszerelést és nekiinduljanak, hogy még a vihar előtt kimenekítsék a babákat.Ápolónők mentették a koraszülött babákat a Laura hurrikán elől

A texasi kórház főigazgatója, Paul Trevino azt mondta a Good Morning Americának, hogy ők is voltak már hasonlóan nehéz helyzetben, így nem volt kérdés, hogy kollégái autóba ülnek és mennek a babákért.

Az ápolónők persze nem egyedül mentek, velük tartott egy aneszteziológus és neonatológus is. A mentőkkel alig három órás utazás végül esemény nélkül telt és a babák megérkezhettek a vihart megúszó texasi kórházba.

Még több a koraszülöttekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top