nlc.hu
Baba

Kigúnyolták haláltusája közben a kórházban

Élőben közvetítette az őslakos kanadai anya, ahogy haláltusája közben kigúnyolják az ápolók

A Facebookon élőzte, hogy az ápolók megalázzák, miközben ő üvölt a fájdalomtól. Nem sokkal később a nő meghalt.
Kórházi ágy

Hatalmas felháborodást váltott ki Kanadában, ahogy egy nővel bántak az egyik kórházban. Joyce Echaquan, egy 37 éves őslakos anya a hétvégén erős fájdalmat érzett, ezért elment a Montrealtól 70 kilométerre fekvő Joliett kisváros kórházába.

Az atikamekw törzsbe tartozó hétgyerekes nő a kórházban készített egy felkavaró Facebook Live felvételt. A videón az látszik, hogy a fájdalomtól fetrengve segítségért kiáltozik, amire a személyzet olyanokat szól be franciául, hogy „pokolian hülye, csak szexre jó, végre megdögölhetne, és mit gondol, ki fizeti ezt az egészet” – írja a 444.

A nő a felvétel elkészítése után nem sokkal, eddig tisztázatlan körülmények között meghalt. Családja szerint az anya fájdalmaira morfintartalmú szert akartak adni, de a szívproblémái miatt – pacemakere is volt – ezt nem szerette volna. Ezért is kezdte el az élőzést az ágyból. Feltételezések szerint mégis beadták neki a fájdalomcsillapítót, ezért halhatott meg. (A felkavaró videót csak erős idegzetűek nézzék meg!)

A nőt ápoló nővért azonnal kirúgták, Francois Legault québec-i miniszterelnök pedig gondos vizsgálatot ígért, és a kirúgott nővér szavait elfogadhatatlannak és rasszistának nevezte.

Még több kórházi ügy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top