Baba

Várandósvitamin a kismamák igényeire fejlesztve (x)

A várandósság alatt és a szoptatás időszakában a női szervezet tápanyagigénye megváltozik.

Érdemes olyan várandósvitamint választani, amelyet kifejezetten a kismamák igényei alapján és a hazai táplálkozási viszonyokat figyelembe véve fejlesztettek ki.

Várandósvitamin a kismamák igényeire fejlesztve (x)
A kismamavitaminok a nők táplálkozásának természetes kiegészítőivé váltak a gyermekvállalás előtt, a várandósság alatt és a szoptatás időszakában. Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen terméket választanak a babaváráskor az anyukák. Érdemes tisztában lenni a női szervezet tápanyagigényének megváltozásával, és ez alapján dönteni. A vitaminkomplex forgalmazója a Richter Gedeon Nyrt. a nőgyógyászati terápiás terület meghatározó szereplője világszerte, így Magyarországon is. A vállalat elkötelezett az iránt, hogy minél szélesebb portfólióval álljon a hölgyek rendelkezésére és ebbe természetesen a várandósvitamin is beletartozik. A Gravida Optima egyelőre csak a magyar piacon kapható, a kismamák speciális igényeire kifejlesztett étrend-kiegészítő* készítmény.

Várandósvitamin a kismamák igényeire fejlesztve (x)
Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban elmondta: „A Gravida Optimát a kismamák megváltozott igényeinek megfelelően állítottuk össze. A 2018 novemberétől kapható étrend-kiegészítő a folsavat nagyrészt aktív formában tartalmazza, magas a D-vitamin tartalma, és pluszban omega-3 zsírsavak is megtalálhatók az összetevői között. Megpróbáltuk a terméket a várandós nők igényeire szabni oly módon, hogy figyelembe vettük a hazai táplálkozási szokásokat és körülményeket. Például a hazai ivóvíz alacsony jódtartalma miatt a termék ezt a tápanyagot is emelt mennyiségben tartalmazza. A Gravida Optima a 14 éve ismert, vényköteles társmárka jól ismert nevét viszi tovább a magyar piacon, amely latinul várandós, állapotos hölgyet jelent.”

Itt olvashat bővebben a Gravida Optima várandósvitaminról.

A Gravida Optima többek között A-vitaminból, B2 és B6-vitaminokból, folsavból (annak részeként L-metilfolátból) és D-vitaminból is többletet biztosít, kiszolgálva a várandós anyukák megemelkedett vitaminigényeit. Ez az étrend-kiegészítő készítmény kétféle gyógyszerformából áll: a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó filmtabletta mellett külön lágyzselatin kapszula tartalmazza a megfelelő mennyiségű, létfontosságú omega-3 zsírsavakat. Ezek fokozottabb bevitelére azért van szükség, mert azokat a kisbaba szervezete nem képes előállítani, ezért csak az anyától tudja megkapni. Az ásványi anyagok közül a kalcium, a magnézium és a vas, valamint a jód emelt szintű bevitelére is szüksége van a kismamáknak.

Várandósvitamin a kismamák igényeire fejlesztve (x)
Nemrégiben született meg harmadik, legkisebb gyermeke Beke Zsuzsának, aki így a babavárással kapcsolatos személyes tapasztalatairól is beszámolt: „Úgy gondolom, hogy a várandósság alatt nagyon fontos a vitaminpótlás, talán még lényegesebb, mint az élet más szakaszaiban. Személy szerint én is a Gravida Optimát választottam. A termék szedésével kapcsolatban szeretném felhívni arra figyelmet, hogy a délutáni vagy esti órákban érdemes bevenni, és nem reggelente, mint sokan gondolják vagy megszokták.”

Ha többet szeretnél tudni a Gravida Optima várandósvitaminról, kattints ide!

*Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top