nlc.hu
Baba

Bindi Irwin kislánya koalával barátkozik - fotó

Cukiság: Bindi Irwin kéthónapos kislánya már koalákkal barátkozik – fotó

Grace Warrior Irwinnek nem mindennapi ismerősei vannak, ezt közös fotók bizonyítják.

A tragikus körülmények között elhunyt Steve Irwin lánya, Bindi 2021 márciusában édesanya lett, ekkor született meg első közös gyermekük férjével, Chandler Powell-lel. Grace Warrior Irwin Powell születését egy nagyon aranyos fotóval jelentette be a házaspár, és azóta is több képet töltöttek fel róla a közösségi oldalakra, például egy olyan felvételt, amiben a kislány egy állatkerti egyenruhát visel, és amiben teknősök veszik körül.

Persze ha valakinek az édesanyja állatokkal dolgozik, akkor nemcsak teknősökkel barátkozhat, hanem például koalákkal, íme a bizonyíték:

Hogy Grace Warrior Irwin a szülők, illetve a nagyszülők nyomdokaiba lép majd, az egyelőre még kérdés, de nagy a valószínűsége annak, hogy folytatja a családi hagyományt. 

„A családom több mint 50 évvel ezelőtt kezdte el ezt a munkát, és mindig is hálás voltam, hogy engem és a bátyámat minden egyes lépésnél bevontak – nyilatkozta Bindi Irwin, aki lányát olyan szellemben szeretné felnevelni, hogy tudja, mennyire fontos az, hogy a jövő generációk érdekében odafigyeljünk a bolygó és az élővilág védelmére. “Az apám volt az, aki megalkotta a ‘Wildlife Warrior’ kifejezést, ami azt jelenti, hogy kiállunk és felszólalunk azokért, akik nem tudják megtenni ezt magukért. A lányunkat úgy emlegetjük, mint a mi kis harcosunk. A szívem mélyén tudom, hogy a saját útját járva azon dolgozik majd, hogy a bolygónkat jobb hellyé tegye” – tette hozzá.

(via People)

Chandler Powell és Bindi Irwin

Chandler Powell és Bindi Irwin egy gálán, amit Steve Irwin tiszteletére rendeztek 2019 májusában (Fotó: John Wolfsohn/Getty Images)

Kiakad a cukiságmérő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top