Egy anyuka szerint nyilvánosan megszégyenítette egy kávézó, amiért óriási rendetlenséget hagyott maga után

B.Esz. | 2021. November 19.
Vajon jár ennyi egy anyának csak azért, mert anya?

A kenti Corby’s Tea Room vegyes visszhangot kapott, miután „nyilvánosan megszégyenített” egy anyát, aki kisgyermekével vacsorázott a kávézóban. A Facebookon a Corby’s Tea Room képeket töltött fel az asztalról, ahol az anya és a gyermeke ült.

A kenti kávézó egyik munkatársa a következőt írta a képhez: „Bár szívesen látjuk az anyukákat és a kisgyermekeket, nem szívesen látunk egy ilyen rendetlenséget, anélkül, hogy megpróbálnának rendet rakni vagy bocsánatot kérni, majd amikor megkérjük, hogy mondjon valamit, az a válasz érkezik: »Múltkor hagytam borravalót.«”

Morzsáló gyerek (Illusztráció: Unsplash)

A rendetlen anya testvére képernyőképet készített a bejegyzésről, és így válaszolt: „Teljesen undorító viselkedés egy úgynevezett üzlettől. Mintha a fiatal anyáknak nem lenne elég nehéz dolguk az ön szomorú kísérlete nélkül, hogy nyilvánosan megszégyenítse őket, nemcsak az interneten, hanem a teázójában is. De ne aggódj, bár azt mondtad a húgomnak és a 11 hónapos babájának, hogy soha többé nem engeded be a teázódba, kétlem, hogy akarnának menni egy ilyen undorító, szakszerűtlen viselkedés után.”

Panasza azóta vitát váltott ki, sok hozzászóló nem értett vele egyet. Valaki például azt mondta: „30 másodpercbe telt volna, amíg az anya rendet rak. A személyzet részéről aligha durva.”

Mások az anya védelmére keltek, mondván, egy kisgyerek márpedig rendetlenséggel jár, és ezt másoknak is el kell fogadnia.

(via)

Kapcsolódó

Exit mobile version