nlc.hu
Baba

Majdnem baleset történt a krosszmotoros babaváró bulin

Majdnem elgázolták a várandós anyát a krosszmotoros babaváró bulin

Krosszmotorral akarták bejelenteni a születendő gyerekük nemét, kis híján súlyos sérülés lett a vége.
Majdnem elgázolták a várandós anyát a krosszmotoros babaváró bulin

Egyre népszerűbbek a baba nemét bejelentő bulik, amikor leleplezik, hogy kisfiút vagy kislányt várnak a szülők. A párok próbálnak minél eredetibbek és kreatívabbak lenni, de ez néha nagyon rosszul sül el.

Nemrégiben majdnem komoly balesetet okozott a baba nemének felfedése. A TikTokon a @jus_mik_nevű felhasználó osztott meg az eseményről egy videót, amelyen azt látszik, hogy a pár egy krosszmotorral akarta bejelenteni születendő gyerekük nemét.

A képsorokon látható, hogy a férfi gázt ad, aztán elveszti az uralmát a motor fölött, és kis híján elüti a várandós nőt a motorral. Majd kék füst száll fel, vagyis fiuk fog születni. Elég bizarr az egész jelenet, valaki még nevet is közben, de szerencsére az anya megúszta sérülés nélkül.

A TikTok rá is tette a videóra a feliratot, hogy a felvételen látható események súlyos sérülést okozhatnak. A kavarodás után az anya kilyukasztja a lufit, de az sem sült el túl jól, ugyanis a kék festék jó része az arcán kötött ki.

A kommentelők keményen bírálták a motoros férfit, volt, aki azt írta, ha egy motorral sem bír el, mihez kezd majd egy gyerekkel. Más azt rótta fel neki, hogy az eset után jobban aggódott a motorjáért, mint a párjáért.

(Unilad)

(Kiemelt kép: TikTok/jus_mik_)

Rosszul elsült babaváró bulik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top