nlc.hu
Baba

Lelkiismeretfurdalása van Bereczki Zoltán

Bűntudattal küzd Bereczki Zoltán

Nem volt sok ideje Zorkára.

Szabadúszó színészként több ideje marad a családra Bereczki Zoltánnak, aki ezt a múltban nem mondhatta el, ennek pedig, úgy érzi, a lánya itta meg a levét. 

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán

Bereczki 2011-ben, 10 év után hagyta ott az Operettszínházat, mivel a színészet többi ösvényét is kiakarta próbálni. Az akkori döntéséről és a magánéletéről a Nők Lapjának adott interjújában mesélt bővebben. 

Bata Évával közös gyermeke tavaly augusztusban jött a világra, azóta a színész igyekszik minél több időt szentelni a családnak. Ez a döntés azért született meg, mert Zoli elismerte, van egy kis lelkiismeret-furdalása, amiért első lányának, Zorkának, a szintén színész Szinetár Dórával közös gyermekének ezt az időt nem mindig adta meg. 

Alig voltam otthon. Mostanában sokat beszélgetek vele arról, mennyivel kevésbé vettem részt az életében kiskorában. Iszonyú mennyiségű fellépésem és előadásom volt akkoriban. A lányom nagyon érett, fejlett az érzelmi intelligenciája, és amikor erről beszélgetünk, mindig nagyom óvatos, mert tudja, mennyire érzékeny vagyok, de általában arra törekszik, hogy megnyugtasson, jó gyerekkora volt” – mondta a színész. 

Ezért döntött úgy Bereczki, hogy mostani kedvesével és lányukkal, Flórával szeretne több időt tölteni, és nem akar abba a hibába esni, mint anno Szinetár Dórival. 

„Most máshogy akarom csinálni. Nálunk annak idején jó messzire repített minket egymástól ez a robbanásszerű eseménysor. Csak most kezdtünk el újra nyitni egymás felé” – mesélte Bereczki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top