nlc.hu
Baba

Czutor-Kilián Zsanett így élte meg a 3. szülést

Czutor-Kilián Zsanett imádja, hogy született egy lánya is

Két hete új taggal bővült Czutorék családja, a kis Franciska nagy örömöt jelent mindenkinek. Zsani a Reggeliben Skype-on mesélt magukról, és az új helyzetről.

Az immár háromgyermekes édesanya azt mesélte az RTL Klub Reggeli adásában, hogy Franciska sokat alszik, a szülők tudnak pihenni, a két kisfiú pedig remek tesói a pici lánynak. Egyelőre nyoma sincs a féltékenységnek, de Zsani mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a fiúk ne érezzék magukat elhanyagolva. Zsani azt is elmesélte, hogy az újszülött kislány már egyre kíváncsibb, és két kisfiú után ő azt tapasztalja, hogy más érzés egy kislány anyukájának lenni.

Czutor-Kilián Zsanett

Nagy a boldogság a Czutor családnál (Fotó: Instagram)

Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett harmadik közös gyermeke, Franciska március 13-án született meg. A házaspárnak már van két fia, így nagy volt az öröm, hogy kislánnyal bővül a család. A büszke apuka a közösségi oldalán mutatta meg a csöppséget. 

„Még csak két hete vagyok az édesanyja, de egy kislány anyukájának lenni teljesen más. Én is sokkal csajosabb lettem” – újságolta Zsani, aki a szülésről is azt mesélte, hogy minden könnyedén ment, a párja, Czutor Zoltán is végig vele volt. A szülésről egy dokumentumfilm is készült, amit Hadas Kriszta készített, aki az utolsó hetekben is ott volt a kismama mellett.

„Csodálatos élményben volt részünk mindhármunknak” – mondta, és hozzátette, hogy maga a felépülés is gördülékenyebben ment, mint a korábbi két terhességénél, amelyek szintén császárműtét útján történtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top