nlc.hu
Baba

Hetedik gyermeküket várja Alec Baldwin felesége, Hilaria

Hetedik közös gyereküket várja Alec Baldwin és felesége

Néhány hónap múlva megszületik a házaspár hetedik gyermeke.

Újabb taggal bővül a család, a házaspár ugyanis bejelentette, hamarosan megszületik hetedik gyermekük. „Az elmúlt évek megpróbáltatásai után egy izgalmas és hatalmas meglepetés vár ránk: ősszel újabb Baldwinito érkezik. Biztosak voltunk benne, hogy a családunk teljes, de nagyon örülünk ennek a meglepetésnek. Megosztom veletek azt a pillanatot, amikor elmondtuk a gyerekeknek – amint látjátok, nagyon izgatottak! Az új babánk nagyon fényes pont az életünkben. Áldás és ajándék ilyen bizonytalan időkben” – írta a színész felesége, Hilaria Baldwin egy Instagram-posztban.

Alec Baldwin és Hilaria Baldwin

Alec Baldwin és Hilaria Baldwin a Boss Baby 2: Family Business című rajzfilm bemutatóján 2021 nyarán (Fotó: Profimedia)

A pár hatodik gyereke, Maria Lucia, akit vélhetően béranya hordott ki, 2021 márciusában született, hat hónappal azután, hogy Alec Baldwin felesége életet adott Eduardo nevű fiuknak. 

A házaspár nehéz időszakon van túl, 2021 őszén Alec Baldwin a Rust című westernfilm forgatásán véletlenül lelőtte Halyna Hutchins operatőrt, Joel Souza rendezőt pedig megsebesítette. A színész három és fél hónappal a tragédia után tért vissza dolgozni. 

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top