nlc.hu
Baba
Rúzsa Magdinak folyamatosan kell és van is segítsége

Rúzsa Magdinak folyamatosan kell és van is segítsége

Már a terhesség alatt megbeszélték a rokonok, hogy mi legyen a logisztika és a rendszer működik.
Rúzsa Magda babái

Már két és fél hónaposak Rúzsa Magdi hármas ikrei. Az énekesnőnek nagyon hirtelen változott meg az élete. Mivel nem tudja egyszerre ellátni a három kicsit, 0-24 órás segítségre van szüksége – számolt be az RTL.hu.

Rúzsa Magdi hármas ikrei február elsején születtek. Azóta az énekesnő családja folyamatosan segíti Magdit a babák körüli teendőkben, hiszen nem tudja egyszerre ellátni a három kicsit. Már a terhessége alatt átbeszélték a logisztikát. Az unokahúga hozzájuk költözött, a főzést a férje és a nagymamák intézik felváltva.

0-24 órában ott kell mellettem lennie valakinek, de az a legjobb, ha plusz ketten vagyunk.

Magdi a terhessége alatt mindössze öt kilót hízott, így a fogyással nem lesz gondja, a régi kondiját viszont szeretné visszanyerni. Annál is inkább, mivel július elsején, nagykoncerttel tér vissza a Park színpadára.

Nemrég az énekesnő a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt arról, milyen az élete a babákkal és milyen nagy szükség van a család segítségére a jelenlegi helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top