nlc.hu
Baba

Megmutatta kislányát Priyanka Chopra és Nick Jonas

Először posztolt fotót kislányukról Priyanka Chopra és Nick Jonas

A pár nagyon boldog, hogy végre hazahozhatták a kórházból a gyermeküket.

Januárban egy béranya segítségével megszületett Priyanka Chopra és Nick Jonas első gyermeke. A kislányról – igaz, csak kitakart arccal – néhány nappal ezelőtt közöltek először képet, és mint kiderült, csak most hozhatták haza a kórházból. 

„Anyák napján nem tehetünk mást, mint hogy elgondolkodunk az elmúlt hónapokon és azon a hullámvasúton, amelyen mi is végigmentünk, és amelyről most már tudjuk, hogy nagyon sokan szintén átélik. Az intenzív osztályon töltött több mint 100 nap után a mi kislányunk végre otthon van. Minden család útja egyedi és szükség van a hitre valamilyen szinten, és bár a miénk kihívásokkal teli néhány hónap volt, visszatekintve teljesen világossá válik, mennyire értékes és tökéletes minden egyes pillanat. Túlságosan boldogok vagyunk, hogy a kislányunk végre otthon van”

– írta a színésznő, aki posztjában köszönetet mondott minden orvosnak és egészségügyi dolgozónak, és természetesen felköszöntötte az összes anyukát és mindenkit, aki másokról gondoskodik.

Priyanka Chopra és Nick Jonas a 2019-es cannes-i filmfesztiválon

Fotó: Profimedia

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top