nlc.hu
Baba

Az óvónő többször fejbe vágta a négyéves gyereket

Az óvónő többször fejbe vágta a négyéves gyereket

Földre lökte, oldalba vágta, majd több ütést mért a gyerek fejére egy óvónő egy floridai óvoda udvarán.

Egy floridai óvoda játszóterén egy szemtanú ordítozásra lett figyelmes. Közelebb ment az intézmény udvarához, ahol azt látta, hogy az egyik óvónő, a 32 éves Ashley Richards ráordít a négyéves áldozatára, és azt üvölti, hogy

Akarod, hogy megüsselek?

Ezután földre lökte, oldalba vágta, majd többször is fejbe vágta a rá bízott gyereket – írja a Crime Online értesüléseire hivatkozva a Tények.

Síró kisfiú

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A tanú a megdöbbentő esetről videófelvételt is készített, melyet átadott a rendőrségnek. A hatóságok a képsorok megvizsgálása után letartóztatták Ashley Richards-t. A kisfiú szerint az óvónő azért büntette meg, mert veszekedett a bátyjával. A nő az egyértelmű bizonyíték ellenére tagadta a gyerekbántalmazás tettét, annyit ismert csak el, hogy kezet emelt a gyerekre, miután a kisfiú kinevette őt. A következő tárgyalásokig ötezer dolláros (közel 2,5 millió forintos) óvadék ellenében védekezhet, a munkahelyéről még nem rúgták ki, csak szabadságra küldték az eset lezárásáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top