Baba

Tudtad, hogy az aktív folát azonnal hasznosul a kicsik szervezetében, míg a szintetikus folsav feldolgozása többlépcsős folyamat?

Aktív folát tartalmú tápszer a kisgyermekek kiegyensúlyozott táplálkozásához

Mivel a folát szerepet játszik többek között a vérképzésben és a sejtosztódásban, ezért nemcsak magzati korban, hanem a csecsemők és kisgyermekek fejlődésében is fontos.

A megújult HiPP COMBIOTIK® termékcsalád egyedülálló módon Metafolin® (aktív folát) összetevőt tartalmaz. Az anyatej a legjobb táplálék a kicsiknek, éppen ezért amíg teheted, igény szerint szoptasd gyermeked. A tejalapú táplálék fontos eleme a babák és kisgyermekek kiegyensúlyozott táplálkozásának, ezért anyatej hiányában gyermekorvosi javaslatra csecsemőtápszerek, valamint tejalapú gyermek- és junioritalok kínálhatók.

Tudtad, hogy az aktív folát azonnal hasznosul a kicsik szervezetében, míg a szintetikus folsav feldolgozása több lépcsős folyamat?Tanácsra van szükséged?

Fordulj bizalommal Dr. Tausz István házi gyermekorvos-főorvoshoz hétfőnként 14-15 óra között az alábbi telefonszámon: 06-20-320 -1745

 

A Metafolin® a Merck KGaA (Darmstadt, Németország) bejegyzett védjegye.

www.hipp.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top