Sikeres volt az exatlonos Kása András unokájának agyműtétje

V.B.T. | 2022. Szeptember 15.
Csupa jó hírről számolt be Kása András, javul az unokája állapota.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kása András lánya a közös nyaraláson lett rosszul, kórházba kellett szállítani, a gyermeke pedig koraszülöttként jött világra. Eleinte minden rendben ment, aztán egyszer csak elkezdett romlani a baba állapota.

Fotó: TV2

„Nagyon boldogok voltunk, de aztán egymás után több komplikáció lépett fel, élet és halál közt lebegett. Az egész család nagyon aggódik, nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon ők még mindig a horvát kórházban vannak a kicsi augusztus 9-i születése óta. Az unokámnak közben leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, de most már azért egyre több jó hírt is kapunk a kicsiről – mondta korábban az Exatlon-versenyző. 

A baba állapota javult, ám több műtét várt rá. „Egy apró kis szerkezetet ültettek az agyába, hogy ne legyen benne túlnyomás, ne sérüljön, a felesleges agyvizet ez vezeti el. Minden rendben ment a beavatkozás közben, nem lépett fel komplikáció, Olivér már saját tüdejével lélegzik, legyőzte harcos szervezete az újabb fertőzést, és gyönyörűen mosolyog a lányomra” – számolt be a fejleményekről a Borsnak.

Exit mobile version