nlc.hu
TV-sztárok

Kása András unokája hat és fél hónapra született

Kása András unokája 6 és fél hónapra született: „Egymás után több komplikáció lépett fel”

Még mindig külföldön van a korábbi Exatlonos lánya.

Kása András a lányával és annak férjével nyaralt Horvátországban, amikor a kismama minden előzmény nélkül rosszul lett: hat és fél hónapos terhes volt, megindult nála a szülés, egy helyi kórházban látták el. Az exatlonista unokája inkubátorba került, majd tovább romlott az állapota.

„Nagyon boldogok voltunk, de aztán egymás után több komplikáció lépett fel, élet és halál közt lebegett. Az egész család nagyon aggódik, nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon ők még mindig a horvát kórházban vannak a kicsi augusztus 9-i születése óta. Az unokámnak közben leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, de most már azért egyre több jó hírt is kapunk a kicsiről” – mesélte a Borsnak adott interjújában Kása András, aki egy akciót indított el, hogy támogassa a lányát és az unokáját.

„Aki szeretne akár egy, akár két vagy több körre is csatlakozni, az tartson velem, ezzel támogatva engem a célom eléréséért és lányomékat kisunokánk, Olivér gyógyulásáért. És kérlek benneteket, minél többen imádkozzatok érte!”

Kása András

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top