nlc.hu
TV-sztárok

Újra kórházba került Kása András unokája

Hazamehetett, majd visszakerült a kórházba az exatlonos Kása András koraszülött unokája

A karácsonyt sajnos nem tudják együtt ünnepelni.

Kása András pár hónappal ezelőtt számolt be róla, hogy közös nyaralásuk alkalmával a lányánál a tervezettnél előbb megindult a szülés, így végül Horvátországban hozta világra a gyermekét. A pici állapota sokáig súlyos volt, több műtétet is végrehajtottak rajta, az utóbbi heteket pedig már egy ausztriai intézményben töltötte.

Kása András

Fotó: TV2

„Amikor elérte a 2000 grammot, hazavihették, ám a steril kórházi környezet után megviselte a szervezetét a kinti lét. „Elkapott valami hurutos megbetegedést, így pár nap múlva újra a kórházban találták magukat. A lányom már nagyon kimerült, de bízunk benne, hogy hamarosan jó időre elfelejthetik a kórházi szobákat. Az Exatlon All Star miatt egy éve nem találkoztunk, az volt a terv, hogy idén karácsonykor nálunk összegyűlik az egész család, az összes gyermekem és annak párjaik. De a körülmények miatt azt hiszem az unokámékkal csak videóhívással tudunk majd együtt ünnepelni” – mondta a Borsnak Kása András, aki mindennek ellenére bizakodó a jövőt tekintve és nagyon várja, hogy végre együtt lehessen lányával és az unokájával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top