nlc.hu
Egészség

Kása András unokája

Pokoli, min ment át az exatlonos Kása András unokája

Biztató hírek érkeztek Kása András koraszülött unokájáról, aki pár héten belül elhagyhatja a kórházat.

Felsorolni is sok, hogy min ment keresztül Kása András mindössze másfél hónapos unokája. A kis Olivért kezelték a többi közt veseleállással, vérmérgezéssel, összeomlott a tüdeje, műteni kellett a szemét és volt egy agyi beavatkozása is.

Kása András

Kása András Fotó: TV2

A Blikk most arról ír, hogy egy-két héten belül hazaengedhetik a kisfiút a kórházból.

Az Exatlon és az Ázsia Expressz játékosának lánya épp Horvátországban nyaralt, amikor megindult a szülés, annak ellenére, hogy a kismama három hónappal későbbre, október végére volt kiírva. Egy ottani kórházban hozta világra a kis Olivért, Andrásék pedig telefonon próbálták tartani a lelket a lányukban.

A koraszülött kisfiú azonban keményen harcolt, András mosolyogva azt mondja, hogy a nagypapák génjét örökölte Olivér. „Úgy tűnik, fellélegezhetünk, napokon belül viszik át Ausztriába, ahol persze, még egy ideig megfigyelik a kórházban, de ha minden jól megy, egy-két héten belül hazavihetik. Most már nem is kell szondával táplálni, cumisüvegből etetik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top