nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: Rozs Geri és Kása Andris vitája

Ázsia Expressz: Rozs Geri és Kása Andris összeugrik a hajsza előtt

Közeledik a hajsza, senki nem akar kiesni elsőként.

Még csak az első hét felénél járunk, mégis már most nagy a feszültség az Ázsia Expresszben, hiszen nyilvánvalóan senki nem szeretne elsőként kiesni, a végjáték időpontja pedig vészesen közeledik. Rozs Geri felhúzza magát, amiért Kása Andris beleszól a mondanivalójába, miközben ő nem beszél angolul.

Rozs Geri és Kása Andris

Fotó: Trenka Attila

„Én igyekszem minden egyes percben pörgetni az agyamat, hogy mi lehet a feladat, hova kell menni, hogy lehet a leggyorsabban megoldani az adott feladatot. Andrison kicsit azt vettem észre, hogy nem igazán találja a helyét, és mintha kicsit húznám magammal folyamatosan” – jegyezte meg a sportoló. 

Nemcsak ők, Mérai Kata és Gyebnár Csekka is összekapnak, amiért előbbi nem figyel a kolléganőjére. „Azt gondolom, hogy egy kicsit túlpörögtünk. Rágörcsöltünk arra, hogy nem indultunk túl jól, bár nagyon élvezzük a játékot. Iszonyatosan felszívtuk magunkat, aminek nagyon örülök, csak kicsit azt érzem, hogy Kata most olyan szinten túlpörgött, hogy nem hall meg.”

A mai adásból kiderül, hogyan alakul a párosok helyzete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top