nlc.hu
Sztárok

Összejött Gelencsér Timi és Rozs Geri?

Szakított párjával az Ázsia Expressz sztárja – Rozs Geri elárulta, köze van-e ehhez Gelencsér Timinek

A páros nagyon egymásra hangolódott a kaland-reality alatt.

Gelencsér Timi és Rozs Geri több mint egy hete lehetőséget kaptak arra, hogy együtt kezdjék újra a versenyt az Ázsia Expresszben, és úgy tűnik, feltűnően nagy lett köztük az összhang a játékba való visszatérésük óta.

Rozs Geri - Gelencsér Timi

Gelencsér Timi és Rozs Geri az Ázsia Expresszben – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

A forgatás idején az Exatlon korábbi kihívóját még a barátnője várta otthon. Geri erre többször is utalt, és olykor üzent is neki a kaland-reality alatt a képernyőn keresztül, hogy megnyugtassa. “Remélem, hogy Bianka nem fog megharagudni otthon, de sajnos a játékszabályokba beletartozik, hogy most egy éjszakát biztos, hogy a Timivel kell töltenem. Timi eddig is tiszteletben tartotta, hogy van egy gyönyörű, szeretetteljes kapcsolatom” – mondta el Rozs Geri a műsorban, amikor először kellett közösen szállást keresnie Gelencsér Timivel.

Bár még javában tart a tévében az Ázsia Expressz, Rozs Gerinek azonban időközben – nagyjából egy hónappal ezelőtt – véget ért a párkapcsolata, amit a kaland-reality nyári forgatása idején még „gyönyörű, szeretetteljes kapcsolatként” jellemzett. A Tények Plusz riportjában azonban a sportoló hangsúlyozta, hogy teljesen más okból lett vége a párkapcsolatának, minthogy Gelencsér Timi volt a társa az Ázsia Expresszben, de az okokat nem akarta részletezni. A sportoló azonban azt nem tagadja, hogy a párosuk Ázsia Expressz-beli mindennapjait egy apró dolog megnehezítette: “Egyetlenegy szempontból tett egy nagyon pici nyomást erre az egész kis kapcsolatunkra, hogy otthon, akkor még volt párkapcsolatom. Persze nekem sem esne jól, hogy ha a párom egy általam nem ismert férfivel kelljen, hogy aludjon valahol“.

Az exszépségkirálynő és a sportoló azontúl, hogy többször is egy szobában aludtak, sokszor meg is ölelték egymást. Ők viszont erre egész másként tekintenek. “Sportolók között egy ölelés olyan, mint egy pacsi, egy gratuláció. Abban nincsen több. Mi ezt nem beszéltük meg, mi erre nem készültünk, ösztönösen jött, úgyhogy maximum ennyi volt az, amit, ha valaki túl akar gondolni, akkor túl tudja gondolni, de nem kell” – jelentette ki Gelencsér Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top