nlc.hu
Sztárok

Új esélyt kaptak az Ázsia Expresszben

Ázsia Expressz: ezért térhetett vissza Gelencsér Timi és Rozs Geri a játékba

Volt, akinél a párkapcsolata szólt közbe.

Kása András és Rozs Gergely elsőként estek ki az Ázsia Expressz harmadik évadából, míg Balogh Szimi és Gelencsér Tímea két hét után távoztak a játékból. Sokak meglepetésére viszont Timi és Geri nem rég visszatértek. 

Rozs Geri és Gelencsér Timi

Rozs Geri és Gelencsér Timi a Mokkában

A páros a Mokkában mesélt arról, milyen volt nekik újra felvenni a versenyt és hogyan tudták volt partnereikkel megbeszélni, ki folytassa a játékot. 

„Timiéknél egy picit neccesebb volt a szitu, mi férfiak nagyon gyorsan, bár nem azt mondom, hogy könnyen, de gyorsabban megoldottuk. Egyetlenegy dolog, ami nagyon sokat nyomott a latba Andrisnál, mint nálam is, hogy volt előtte egy Exatlon, ami szintén hosszú időtartamot ölelt fel, és a kapcsolata nem szerette volna, hogy rámenjen és úgy döntött, ő hazamegy – mesélte Geri, majd Timi is kiegészítette, náluk hogy volt Szimivel. – Nálunk nagyobb kérdés volt, mert mindketten Szimivel úgy éreztük, hogy még van bennünk és szeretnénk ezt csinálni. Legszívesebben visszatekertük volna az időt és a hajszát újrajátszottuk volna úgy, hogy nem esünk ki. Aztán végül megbeszéltük, és én maradtam. Azért benne volt az is, hogy Gerivel ismertük egymást korábbról. De ez a döntés senkinek nem lenne egyszerű.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top