nlc.hu
Sztárok

Románc az Ázsia Expressz során?

Összejött az Ázsia Expressz két sztárja? Reagált a pletykákra Ördög Nóra

Megszólalt a kaland-reality műsorvezetője a híresztelésekről.

Mint arról beszámoltunk, a versenybe való visszatérésük óta nagyon egymásra hangolódott Gelencsér Timi és Rozs Geri az Ázsia Expresszben. Ráadásul az Exatlon korábbi kihívója – akinek még komoly párkapcsolata volt a kaland-reality forgatása alatt – egy hónappal ezelőtt szakított a barátnőjével. Arról, hogy tényleg összejöttek-e az Ázsia Expressz során, Ördög Nóra is megszólalt. A műsorvezető a vlogjában (a Nánázsia III./19. epizódjában) reagált a pletykákra.

Ördög Nóra

Ördög Nóra az egyik játék során Kappadokiában, az Ázsia Expressz törökországi szakaszán – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Már állítólag a Redditen is téma, hogy milyen kulisszatitkokat lehet innen megtudni. (…) Nem jött össze amúgy senki senkivel. Láttam, hogy erről volt most pletyka, de én ezt nem is akarom tovább szítani, mert alaptalan, teljesen” – jelentette ki Ördög Nóra.

És azt is láttam, hogy valaki a Redditen odaírta, hogy „hát én egy stábtag vagyok”. Kizárt, hogy stábtag legyen! Ezt most mondom. Tehát aki ilyen infókat terjeszt, az valószínűleg csak messziről jött ember és nagyot mond” – hívta fel a figyelmet a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top