nlc.hu
TV-sztárok

Kása András beszámolt unokája állapotáról

Kása András beszámolt unokája állapotáról: „Olivért levették a lélegeztetőgépről”

Biztató hírek érkeztek Horvátországból.

Ahogy arról az nlc is beszámolt pár nappal ezelőtt, az exatlonos Kása András unokája a vártnál sokkal korábban érkezett, ráadásul a kicsinél komplikációk léptek fel, ami miatt lánya és a kis Olivér még mindig egy horvátországi kórházban vannak. Ma reggel a Mokka vendége volt, ahol beszámolt unokája állapotáról: a veséjével volt baj, összeomlott a tüdeje, fertőzést kapott, de már jobban van. 

„A tegnapi beszélgetés alapján nagyon sok minden javult, Olivért levették a lélegeztetőgépről. (…) Amit egy újszülött babának össze lehet szedni, ő mindent összekapott” – mondta, majd elárulta, hogyan segít a lányának ebben a rendkívül nehéz helyzetben.

Kása András

Fotó: TV2

„Én azzal tudtam kivenni a részemet ebből, hogy nagyon sokan ismernek, és a lányom azt mondta, hogy ha minél többen összekulcsolják a kezüket, és minél többen mondanak egy imát, az el fog jutni a szülőkhöz és Olivérhez, és én ezért indítottam meg ezt a lavinát, hogy minél többen imádkozzanak nemcsak Olivérért, hanem az összes újszülött gyermekért, hiszen mindenkinek joga van az élethez” – mondta a reggeli műsorban a sportoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top