nlc.hu
Baba

Csodaszép fotót posztolt a második gyermekével várandós Szilágyi Szilvi

Csodaszép fotót posztolt a második gyermekével várandós Szilágyi Szilvi

Szilágyi Szilvi már a harmadik trimeszterben van.

Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi tavasszal jelentette be, hogy második gyermekükkel várandós,

„Szofival hamar teherbe estem és a mostani várandósságom is viszonylag hamar sikerült. Ami személyes, és sose beszéltem róla, az az, hogy több babát elveszítettem Szofi születése után. Ez mindig kemény volt nekem, és ezért érzem hatalmas áldásnak a kistesót. Ő itt van” – vallott az Instagramon arról, miért lesz nyolc év korkülönbség két gyermekük között. 

Caramel és Szilvi

Caramel és Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Szilágyi Szilvi a bejelentés óta rendszeresen megosztja követőivel a nagy pillanatokat, mint például, amikor elkezdett rugdosni a baba, akiről már az is kiderült, hogy kisfiú lesz, nemrég pedig például egy csodaszép fotót osztott meg magáról, ami a terhessége 34. hetében készült.

Ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik a pár második gyermeke, akiről valószínűleg szülei nem osztanak majd meg fotókat a nagyközönséggel. „Most úgy érzem, nem szeretném Őt megmutatni! Szofinál ezt sajnos elrontottam, nem jó döntéseket hoztunk meg a férjemmel évekkel ezelőtt. Tanultam belőle és nem akarom elszúrni!” – nyilatkozta nemrég a kismama. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top