nlc.hu
Baba

Megmutatta kibővült családját Pál Márton és Hanol Ádám

Közös családi fotót posztolt Pál Márton és Hanol Ádám

A kép még nyáron készült, de a pár most látta elérkezettnek az időt ahhoz, hogy megmutassa a világnak.

Posztolta kibővült családjukról az első közös fotót Pál Márton és Hanol Ádám. A  Balatonlellén még nyáron készült képen a szülők, kisfiúk és a közelmúltban hivatalosan is örökbe fogadott kislányuk látható háttérben a lemenő nappal.

Pál Márton és Hanol Ádám kibővült családja.

Fotó: Instagram /palmarci

A képhez azt írták:

A kezdetektől fogva nagyon büszke vagyok a családunkra, hogy végigcsináltuk ezt a 10 hónapot. A nyár folyamán nem osztottam meg veletek az egyik kedvenc képemet, de talán ebben a szürke időben még aktuálisabb lesz. 

Pál Marci és Hanol Ádám 2015 óta bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek egymással és a Család az család kampány idején váltak országosan ismertté. Korábban már örökbe fogadtak egy kisfiút, Andrist. Mindenképp szerettek volna egy második gyermeket is magukhoz venni, időközben azonban megváltoztak a szabályok, 2021. február vége óta ugyanis már csak miniszteri engedéllyel fogadhatnak örökbe gyermeket az egyedülállók.

Hanna édesanyja maga kereste fel a párt azzal, hogy ő nem tudja felnevelni, de szeretne róla gondoskodni, ezért annak örülne, ha ők lennének a szülei. Hanol Ádámnak még a 2020-as törvénymódosítás előttről volt érvényes határozata a örökbefogadásra, csakhogy a baba születése után a gyámhivatal hirtelen visszavonta örökbefogadói engedélyét. 

Ez ellen Pálék fellebbeztek, majd nyertek, mire a gyámhivatal is fellebbezett, így került az ügyük a Kúriára, amely nem fogadta el a fellebbezési kérelmet, és utasította a gyámhivatalt az ítélet végrehajtására. A folyamat 9 hónap alatt zárult le – foglalta össze a történteket a Telex.

A pár egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy hosszas jogi procedúra után nyílt örökbefogadással magukhoz tudták venni Hannát, aki a születése óta velük van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top