nlc.hu
Baba

Gyebnár Csekka 15 éve harcol azért, hogy gyermeke lehessen

Gyebnár Csekka nem adta fel a reményt, hogy egyszer anya lesz

Az Ázsia Express sztárjánál kiderült, pajzsmirigy-alulműködés okozott problémákat a terhességek során.

Gyebnár Csekka körülbelül 15 éve küzd azért, hogy édesanyává válhasson, ez viszont eddig még nem adatott meg neki. A színésznő a Tényeknek mesélt arról, tinédzserként még úgy tervezte, nyolc gyereke lesz majd, élete azonban másképp alakult. Hozzátette azt is, hogy minden ellenére még mindig nem adta fel a reményt, hogy szerelmével egyszer családot alapítanak.

Gyebnár Csekka

Fotó: Tények

Az interjút a 48 éves színésznő azzal kezdte, hogy ma már egy kicsit nyugodtabb, de pár éve még nem tudott volna könnyek nélkül beszélni életének erről a részéről. Az Ázsia Expressz című kalandshow sztárja többször is volt terhes, de ezek megszakadtak. Az elmúlt években rengeteg pénzt költött a pár arra, hogy kiderüljön, mi lehet a probléma és meg is született a diagnózis: Csekka pajzsmirigy-alulműködése okozza a problémát.

A pár az elmúlt években az örökbefogadás lehetőségét is fontolgatta és a színésznőt az Ázsia Express forgatása alatt több olyan élmény is érte, amely nagy hatással volt rá. Találkozott Üzbegisztánban például találkozott olyan mélyszegénységgel élő anyával, aki a gyermekét nyújtotta felé és azt kérte, vegye magához, mert ő nem tudja felnevelni.

Az édesanya arcát soha nem fogom elfelejteni!

 hangsúlyozta a színésznő, aki hozzátette, „nem biztos, hogy nem megyek vissza”. Ez azonban a jövő zenéje, Gyebnár Csekka ugyanis kezelés alatt áll pajzsmirigy-problémája miatt és egészsége folyamatosan javul.

A színésznő azt is mondta, nagyon bántja, hogy párjának nem tudja megadni az apaság érzését és, hogy úgy gondolja, szerelme, aki kitart mellette, talán az, aki ennek az egésznek „a legnagyobb vesztese”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top