nlc.hu
Baba

Rebel Wilson szomorú titkot árul el arról, hogyan lett édesanya

Mielőtt megszületett volna Rebel Wilson lánya, szörnyű tragédia érte

A színésznő egy podcastben mesélt fájdalmas titkáról.

Rebel Wilson nagyon szeretett volna édesanya lenni, és a saját családig vezető út nem volt könnyű a számára sem, végül 2022 novemberében megszületett kislánya, akit egy béranya hozott a világra.

Rebel Wilson

Fotó: Thomas Niedermueller/Getty Images for ZFF

Nemrég egy podcastben megosztotta, a gyermek születése előtt szörnyű veszteséget kellett átélnie, korábban, amikor szintén egy béranya segítségével szeretett volna gyermeket vállalni, sajnos a nő elvetélt. Wilson elgyászolta meg nem született gyermekét, majd megtörtént a csoda, és mégis lehetősége lett édesanyává válni. 

„Elég sok mindenen mentem keresztül néhány évvel ezelőtt, de most van egy családom, és Roycey egy csodálatos kis angyalka” – árulta el. Hozzátette, az anyaság bizony nem könnyű, és óriási tiszteletet érez a többi anyuka felé, és elmondta azt is, szerencsére nincs egyedül, van kire támaszkodni, hiszen van egy csodálatos dadusa, és barátnője is remekül gondoskodik a kicsiről. 

(via People/Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top