nlc.hu
Baba

Megszületett Kustánczi Lia kisfia

Megszületett Kustánczi Lia kisfia

Természetes szülést tervezett, de végül a császármetszés mellett döntöttek az orvosok.

Kustánczi Lia novemberben jelentette be a közösségi oldalán, hogy babát vár. A népszerű DJ nemrég megmutatta gyermeke édesapját is, akivel karácsony után még pihentek egyet a nagy hajtás előtt Thaiföldön. A Borssal most megosztotta, hogy megszületett a kisfia, aki a Benett nevet kapta.

Kustánczi Lia

Fotó: RTL

„Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat. Az epeműködésem emiatt felborult, és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen. Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött” – emlékezett vissza Kustánczi Lia, aki a kisfia napjairól is mesélt egy kicsit. 

„Benett nappal alszik, éjszaka fent van. Mondjuk a zenélés alatt hozzászoktam az éjszakázáshoz, úgyhogy ez a része nem annyira megerőltető. Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100%-osan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top