Exférje spermáját használta, hogy gyereket szüljön leszbikus párjának

nlc | 2023. Május 26.
Egy nő, aki szexuális megvilágosodása után elhagyta férjét új leszbikus szeretője miatt, az exe spermájának a segítségével szült babát barátnőjének.

Az év elején a Floridában élő Linda Fruits azzal került a címlapokra, hogy korábbi partnerét kérte fel spermadonornak. A 33 éves Linda, miután 2020 elején második gyermekük születése után „szex nélküli” kapcsolatban sínylődött, 2021 augusztusában, nyolc együtt töltött év után véget vetett házasságának Christopher Haertinggel.

Amikor aztán a TikTokon lapozgatott, azon kapta magát, hogy vonzódik a nőkhöz, és rájött, hogy leszbikus.

Linda 2021 novemberében találkozott barátnőjével, Maddy Gross-szal és ketten elválaszthatatlanokká váltak. Hat hónappal a találkozás után Maddy beköltözött a családi házba Lindával, Christopherrel és két fiukkal, a négyéves Elliottal és a kétéves Owennel.

A pár megkérdezte Christophert, hogy fontolóra venné-e a spermadonor szerepét a család bővítése érdekében, és a trió úgy döntött, hogy együtt haladnak tovább – Christopher lesz a gyermek apja, valamint a spermadonor. Arlo, a baba múlt héten született.

Linda korábban elárulta, hogy a gyerekek miatt döntöttek úgy Christopherrel, hogy egy család maradnak, miután 2021 augusztusában elváltak.

A férfi persze nem döntött rögtön, amikor meghallotta a különös kérést, mert nem akart csak donor lenni. Emiatt hivatalosan ő az apja a gyereknek.

Egy másik esetben az egyébként leszbikus nő jött rá, hogy heteró, és lelépett a spermadonorjával.

(via)

Fotó: Getty Images

Exit mobile version