nlc.hu
Baba

Aknába zuhant kisgyerek

3 éves kisgyerek zuhant a mély aknába Szombathelyen, sírva nyilatkozott a halálra rémült édesapa

A baleset óta sem javították ki az aknafedelet.

Több méter mély aknába zuhant egy 3 éves kisfiú Szombathelyen, még egy héttel ezelőtt. Az apjával tartott hazafelé a játszótérről, átvágtak egy füves területen a panelházak között, a kisgyerek pedig nem látta a sérült aknafedelet. Rálépett a szélére, a fedél félrebillent alatta, a kisfiú pedig a 2 méter mély aknába esett. Az volt a szerencséje, hogy meg tudott kapaszkodni egy lépcsőben, így nem zuhant a mélybe. A kétségbeesett édesapa húzta ki a kisfiút. A rémült szülő minderről sírva mesélt a Tényeknek.

akna

Ebbe az aknába esett bele a kis Benjamin, de szerencsére meg tudott kapaszkodni – Forrás: TV2 / Tények – videó

Az apa levelet írt a szombathelyi önkormányzatnak, azóta igyekeznek nem gondolni a történtekre, illetve remélik, hogy hamarosan kijavítják az aknafedelet, és nem történik több baleset.

aknába esett gyerek,

A kis Benjamin és az édesapja – Forrás: TV2 / Tények – videó

Az akna karbantartásáért felelős cég a baleset után azt ígérte, hogy két napon belül kijavítják a fedelet, ez azonban hétvégéig sem történt meg. Mindenesetre körbekerítették a veszélyes aknát.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top