nlc.hu
Baba

1,5 éves babát szabadított ki az autóból a rendőr

Bezárult a napon parkoló autó Dunaharasztiban, rendőrnek kellett kiszabadítani a másfél éves Lénát

A parkoló autóban maradt az indítókulcs, a rendszer pedig blokkolt, foglyul ejtve a még mindig a kocsiban tartózkodó másfél éves kislányt.

Dunaharaszti rendőrhöz fordult segítségért a másfél éves Léna anyukája. Június elsejének napfényes délutánján az anya autójának központi zárja megakadályozta, hogy kivegye a kocsiból a lányát. Az eset a dunaharaszti posta előtt történt, a blokkolt rendszer pedig foglyul ejtette a kicsit.

Mivel a pótkulcs Budapesten volt, és legalább 30-40 percet kellett volna várni, mire megkapják, más módszerhez kellett folyamodniuk. A hőmérő árnyékban épp 28-29 fokot mutatott, nem várhattak sokat – írja a police.hu.

A bezárult autó

A babát foglyul ejtő autó Dunaharasztiban (Fotó: police.hu)

Mivel a kocsi napon állt, a segítségül hívott járőr nem tétovázott, hanem betörte a kicsitől legtávolabb eső szélvédőt. Kinyitotta az ajtót, az édesanyja pedig megkönnyebbülve ölelhette magához a másfél éves babáját. Egy gyors kivizsgálására egy közeli orvoshoz is elvitték, de a kis Lénának szerencsére nem esett bántódása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top