nlc.hu
Baba

Felrobbantotta a netet a 6 éves lány ballagási fotója

Úgy ült a 6 éves lány a ballagásán, hogy az internet már a jövő vezérigazgatóját látja benne

A hatéves Taylor óvodás ballagási fotóját május végén osztotta meg az édesanyja Facebookon, a kép azóta több mint 13 ezer megosztást és 22 ezer lájkot kapott. Az ok? A kislány fotón mutatott szokatlan magabiztossága és kiegyensúlyozottsága.
Taylor

Maga a louisianai DeLexus Sims sem számított elsöprő sikerre, amikor kirakott a Facebook-oldalára egy fotót a hatéves lányáról, Taylorról, amint az óvodás ballagási ünnepségén ül. Csodálkozva vette észre, hogy vadidegenek sorra osztják meg a fotót, és a láz napok múltán sem akart csillapodni. Az őrület akkora volt, hogy néhány nap múlva a sajtótól is keresték az édesanyját, többek között a Good Morning America stábja.

Hírt kapott róla, hogy a fotó már a Twitteren is terjed, ráadásul valaki készített egy TikTok-videót is róla. A Facebookon emberek ezrei nem tudtak ellenállni annak, hogy kommentálják a kis Taylor fotóját.

Ez a kis hölgy nem játszani jött. Úgy néz ki, mint egy főnök

– hangzott a tipikus vélemény, és volt olyan, aki egyenesen egy leendő vezérigazgatót látott benne.

Édesanyja szerint Taylor igazi kismenő, nagyon okos és nagyon kedves kislány, és a fotón látható póza „tipikus Taylor”, egyáltalán nem volt megrendezve. Szerinte az embereket az foghatta meg, hogy a lánya milyen elegánsan, koncentráltan ül ott, és ez még a legtöbb felnőttnek is nehezére esne. Noha az édesanya maga is fényképezett aznap, a híressé vált képet az egyik diáktársa készítette.

A Good Morning America megkérdezte az óvoda igazgatónőjét, Samantha Mannt is, aki szerint Taylor olyan kislány, akivel biztosan számolni kell, mert csodálatos dolgokat fog tenni az életben. A lány most leginkább a nyári szünetnek örül, de nagyon várja már az első osztályt. Célja, hogy pompomlány legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top