nlc.hu
Baba

Kiakadtak a netezők, mert a férfi szájon puszilta a kisfiát

Kiakadtak a netezők, mert a férfi szájon puszilta a kisfiát – videó

Az apa, akit betámadtak a trollok, megvédte magát.
Apa és fia

Szülőként fontos, hogy erős kötődést alakuljon ki a gyermekkel, és ennek egyik módja a szeretet kimutatása, szóval és testi kontaktussal. De egyesek szerint a fizikai szeretetmegnyilvánulásoknak is megvannak a határai.

Miután egy apuka, Tom Leeds egy TikTok-videóban szájon puszilta ötéves kisfiát, a kommentelők egy része azt mondta neki, hogy nem kellene ezt tennie.

Gyönyörűek vagytok mindketten, de ne csókold szájon

– írta egy nő.

A vitatott kommentre több mint 300 válasz érkezett, a legtöbben megvédték Tomot és döntését, sőt a férfi is kiállt a puszi mellett, mondván, hogy a trollok véleménye ellenére továbbra is szájon fogja csókolni a fiát.

@tom_leeds Replying to @Malpihon thank you! they are real, no filters here. #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong ♬ original sound - Tom

„Tényleg nem értem, hogy egyesek miért találják ezt problémának, teljesen imádnivaló” 

– írta egy másik kommentelő, míg egy másik azt írta: „Csókold szájon a fiadat, amennyit csak akarod.A szeretet kimutatása sosem baj! Csak egyszer ilyen kicsi” 

Itthon sem mindenki nyitott a szájra puszira, Pedofilnak nevezték például és durva vádakkal illették közösségi oldalán Bódi Csabit, aki egy olyan fotót osztott meg kislányáról, ahol éppen Lilien száját csókolja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top