nlc.hu
Baba

Gyermekgyilkosság Baranyában

Meghalt egy 3 éves kisfiú Pécsett, az anyja ölte meg – frissítve!

Gyilkosság Baranyában. Már őrizetben az elhunyt kisfiú anyja és a nevelőapja.
rendőrség

Egy kisgyerek halála miatt emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség Baranyában – számolt be a police.hu. A mentők csütörtök délben jelezték a rendőrségnek, hogy megkíséreltek újraéleszteni egy 3 éves pécsi kisfiút, ám a gyermek életét vesztette. 

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A bama.hu információi szerint egy nő megölte 3 éves gyermekét, majd lefeküdt aludni. A férj reggel vette észre, hogy mi történt.

UPDATE (12:37)

A rendőrök őrizetbe vették az elhunyt kisfiú anyját és a nevelőapját. Emberölés bűntettének elkövetése miatt indult ellenük nyomozás. A gyanú szerint ugyanis a 28 éves anya előző este súlyosan bántalmazta a gyermekét. A nő 23 éves élettársa látta, hogy a kisfiú segítségre szorul, de nem hívott hozzá mentőt. A kisgyermek másnap belehalt a sérüléseibe.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Koszticsák Szilárd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top