nlc.hu
Baba

Rácsukta egy gyerekre az ajtót a Volánbusz-sofőr

Gyerek fejére csukta rá az ajtót a buszvezető, vizsgálatot indított a Volánbusz

Porczúzódást szenvedett a 9 éves kisfiú.
Volánbusz

Október 5-én egy kisfiú és egy kislány hazafele tartott a Bicskéről Baracskára tartó 702-es Volánbusz járaton. A 9 éves kisfiú a nővére után akart leszállni egy tabajdi megállóban, ám amikor lelépett, rácsukódott a busz ajtaja, ami megcsapta a fülét és a halántékát – írja a 24.hu. A sofőr csak akkor nyitotta vissza az ajtót, amikor elkezdett kiabálni a kisfiú nővére.

A gyerek édesanyja dühösen mesélte a portálnak, hogy a sofőr le sem szállt, hogy megnézze, jól van-e a kisfia, aki egyébként duzzadt, vörös fülekkel tért haza. Az orvosnál azonban kiderült, hogy zúzódott a porc a fülében. A gyerek a baleset után még napokig fejfájásra panaszkodott. 

A Volánbusznál azt nyilatkozták, hogy aznap az ominózus ajtó rendellenesen működött. Az ügyben azonnali vizsgálatot rendeltek el, hogy kiderítsék: pontosan mi történt, a sérülést okozó buszt pedig ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Korábban már történt egy hasonló eset: akkor egy óvodás kisfiúra csukta az ajtót egy buszsofőr Kecskeméten. A  balesetet az okozta, hogy leszálláskor a vezető túl korán csukta be az ajtót. Szerencsére az ötéves gyerek nem sérült meg súlyosabban, a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. elnézést kért a családtól.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Krizsán Csaba 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top