nlc.hu
Baba

Egészséges kisfiút találtak a zalaegerszegi kórház inkubátorában

Egészséges kisfiút találtak a zalaegerszegi kórház inkubátorában

A csöppségnek meseszép nevet adta a kórház munkatársai.
Kisbaba

“Éppen egy hetes és egészséges az a kisfiú, akit kórházunk rendelőintézetének babamentő inkubátorában helyeztek el december 29-én, a délelőtti órákban” –olvasható a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Facebook oldalának posztjában.

Az írásból kiderül, hogy a csecsemő 2360 grammal és 49 centiméterrel jött világra, a köldökzsinórt már kórházban látták el.

‘Miután Tamás napján érkezett, a csecsemő- és gyermekosztály dolgozóitól a Téli Tamás nevet kapta. A gondoskodás mellett kórházunk megkezdte a hivatalos gyámügyi eljárást a fiúcska sorsának rendezése érdekében.
Legyen szép és boldog életed Tamás!”

2024 első újszülöttje vidéken egyébként egy zalaegerszegi kislány lett, ő éjfél után 1 perccel született. Blanka a család második gyermekeként jött a világra, édesanyja 36 évesen szülte. 

Egy kisfiú, Donát lett az év első fővárosi újszülöttje 2024-ben. Az ÉPC-Honvédkórház tájékoztatása szerint 2 óra 10 perckor született 3080 grammal és 53 centivel, császármetszéssel. A kisfiú a család első gyermeke, édesanyja 28 évesen hozta világra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top