nlc.hu
Baba

Ottalvós bulival lepték meg az unokák az idős nagyszülőket

Ottalvós bulival lepték meg az unokák az idős nagyszülőket

A házaspár szerint ez a legszebb ajándék, amit valaha kaptak, de az unokák szerint is nagyon jól sikerült a meglepetés este.
Nagycsalád

Jess Armstrong a TikTokon látott egy új trendet, amiben unokák váratlan ottalvós bulival lepik meg a nagyszüleiket. A 30 éves lány azonnal riasztotta az összes unokatestvérét, hogy december 22-én együtt töltsék a napot a nagyszüleikkel. Néhányan az egész országot átutazták, hogy egyetlen estét Mimivel és Papával töltsenek – ahogyan ők szólítják a nagyszülőket.

Minden unokatestvéremnek üzenetet küldtem egy hatalmas csoportos csevegésben, és azt mondtam: ezt meg kell tennünk. Meglepné őket, és nagyon örülnének neki” – mesélte Armstrong a Good Morning Americának.

Nem tévedett nagyot, a nagyszülők tényleg majd ki ugrottak a bőrükből, különösen a nagypapája, akinek eléggé megrendült az egészsége az elmúlt években.

Egész éjszaka, ha egy percre csend lett a szobában, könnybe lábadt a szeme, és csak annyit mondott: »egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt csináltátok. Ez annyira izgalmas. Ez a legjobb ajándék, amit valaha kaphattam, és szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy mindegyikőtöket nagyon szeretem«” – mondta Armstrong, aki szerint az egész este hihetetlen érzelmesen telt.

A család apraja-nagyja együtt nézte meg a csokigyáros, Willy Wonka kalandjait, és sokat nosztalgiáztak.

Armstrong azt tanácsolta azoknak, akik hasonlót terveznek, hogy vigyenek magukkal sok ennivalót és rágcsát, valamint menet közben takarítsanak, hogy ne terheljék túl a nagyszülőket extra házimunkával. Azt is mondta, hogy akkor sikert aratott a dolog, hogy unokatestvéreivel azt tervezik, hagyományt csinálnak belőle.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top