A mozi folyosóján hozta világra kisbabáját a kétgyermekes anyuka

CS.Á. | 2024. Augusztus 17.
Váratlan helyszínen kezdődött meg a szülés, de a mozi munkatársai szuperül segítettek a vajúdó anyukának. Gyönyörű kislány jött a világra.

A 32 éves Sarah egy animációs filmet nézett a családjával a Newportban egy moziban, amikor a vetítés közben azt érezte, muszáj kimennie a folyosóra kicsit sétálni. „Fél óra elteltével úgy éreztem, nem maradhatok tovább, ki kell mennem egy kicsit” – mesélte Sarah. A séta után a mozifolyosón rádöbbent, hogy itt az idő, megindult a szülés.

Sarah próbált eljutni a kocsijához, hogy kórházba menjen, de már nem tudta elhagyni az épületet. „Amikor a folyosóra értünk, azt mondtam anyámnak, hogy le kell ülnöm” – emlékezett vissza. Végül egy szék helyett a padlóra feküdt. „Nem akarok itt szülni, de úgy érzem, jön” – mondta, miközben a padlón próbált meg elhelyezkedni. Ekkor Andrew, a mozi egyik munkatársa, hívta a mentőket, miközben a nő édesanyja és a mozi egy másik munkatársa segített a szülés levezetésében.

Mindössze tíz perc alatt segítettek Sarahnak világra hozni Lowrit, aki 3200 grammosan született. „E három embernek köszönhetően nagyon biztonságos körülmények között jött a világra” – mondta hálásan az anyuka.

A kis Lowri érkezése nem az első drámai szülés a családban: Sarah fia, Liam egy autóban született meg az apuka, Gareth Miles segítségével. És bár az apuka ezúttal nem volt jelen, természetesen rohant a helyszínre, amint eljutottak hozzá a hírek. A kis család most boldogan élvezi az együtt töltött időt négyesben, Lowri, a moziban született baba pedig korlátlan mozibérletet kapott a mozi igazgatójától ajándékba, mely egész életére szól.

via

Exit mobile version