Baba

Idén a „Kucsera Beach-et” építjük – Tápai Szabina mesélt nyári terveikről (X)

„Izgalmas időszak ez, de nagyon élvezzük, és lassan csak elkészül” – mesélte kitörő lelkesedéssel Kucsera-Tápai Szabina, amikor épülő kertjükről és nyári terveikről kérdeztük. Legtöbb programjukat most az otthoni teendők köré szervezik, de nagyon ügyelnek rá, hogy ez, a munkával teli időszak is közös élmény legyen a család minden tagja számára.


„Benit már néhány apró munkába be tudjuk vonni játékosan. Múltkor például együtt festettünk. Imádta a kis kesztyűit és az ecsetét, nagyon hasznos kis segítség volt. Ugyan nagyon sok még a munka és folyamatosak a teendők, de szépen haladunk, látjuk a végét.”

Hosszabb nyaralás idén nem szerepel a Kucsera család tervei között, a dolgos hónapok zsúfolt időbeosztása mellé kicsit egyszerűbb nyári programokra készülnek.

„Persze pihenős hosszú hétvégéket és egy kis balatoni kiruccanást tervezünk, szeretnénk azért itthonról kicsit kimozdulni, de ennyi fér most bele a teendőink mellé. A medence már kész, amit Beni nagyon élvez, így azért egy picit könnyebb neki a játék kint. A kis barátai és unokatesói is jártak már nálunk, az épülő Kucsera Beach-en” – mondta nevetve.


Szabina napközben rengeteg idő tölt kint a gyerekekkel az éppen készülő kertben vagy a teraszon. Így könnyebb elviselniük ezt a nagy meleget.

„Beni sokat pancsol, szinte egész nap kis úszónaciban van, de mivel a házban nincs légkondi, ezért akár bent, akár kint vagyunk Milla is nagyon sokat van csak pelusban. Persze a napvédelemre nagyon ügyelek, de a másik nagyon fontos számomra, hogy a kis feneke is jól szellőzzön és a lehető legkényelmesebb érezze magát. Ugyan már sokat ficánkol, de helyet még csak forogva változtat, ezért fontos, hogy a legjobbat kapja a kis bőre. Én elfogult Pampers Premium Care-rajongó vagyok, Beninél is ezt használtam, hosszú hónapok tesztje után. Millánál már nem is teszteltem. Ahogy a mozgása beindul majd, bugyipelusra fogunk váltani. Beninél nagyon szerettem, biztos vagyok benne, hogy most is be fog válni, és hasznunkra lesz a gyors peluscsere.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top