Baba

Rengeteg friss levegő, nyugalom és harmónia – Borzi Vivien nyári tervei (X)

Ha nyár, akkor nyaralás, utazás, élmények. Azonban egy pici babával mindig megfontoltabban áll ehhez a kérdéshez egy újdonsült anyuka és apuka. Ezzel a 9 hónapos, csoda szép Glória anyukája, Borzi Vivien, fotós sincs másképpen. Első kisbabás nyári terveikről és mindennapjaikról beszélgettünk.

Glóri még nagyon pici, ezért nem tervezünk hosszabb nyaralást. Bár nemrég voltunk Ausztriában kocsival és nagyon jól bírta az 5 órát oda és vissza is, ennek ellenére nem gondoljuk, hogy a nyarunk erről fog szólni. Rövidebb kirándulásokat persze tervezünk, a Balatonra is biztosan lemegyünk majd, de én úgy gondolom, hogy ez még csak nekünk élmény inkább. Fantasztikus látni, amikor örül és boldog, de alapjába véve ez még inkább rólunk szól” – mesélte őszintén Vivi.

A szabad levegő és a gyerekek társasága az, amit édesanyja elmondása alapján a leginkább élvez Glória, korából adódóan viszont az otthon nyugalmánál nagyobb kincset nem is adhatnának neki szülei.

„Nem érzem, hogy nyaralnunk kellene vele. Természetesen minden gyerek más, másfajta minőségi időt igényel. Mi Glóri jelzéseire próbálunk nagyon figyelni és így szeretnénk neki a harmóniát megteremteni az életében. Az ő apró kis jeleiből úgy látjuk, hogy az otthon nyugalma és a gyerekek közelsége a legjobb, amit tőlünk kaphat. Vállalok már néhány munkát ugyan, van, hogy el is kísér engem, ilyenkor is sokat van levegőn, ha épp az időjárás megengedi.”

Vivien kiemelt figyelmet szentel a kiegyensúlyozott mindennapok megteremtésnek. Hisz benne és látja, hogy ha a dolgok kiszámíthatóan és rendszerszerűen történnek kislánya életében, akkor igazán boldog.


„Mi mindent rendszerben csinálunk a gyerekkel, mert én azt gondolom jónak. Nagyjából én szültem utoljára a baráti körömben és nagyon sok tapasztalatot tudtam gyűjteni tőlük. Én rendszerben hívő ember vagyok, úgy látom Glórin és a barátaimnál is, hogy azok a gyerekek, akik rendszerhez szoktak, a legalkalmazkodóbbak és a legkiegyensúlyozottabbak. Nem kőkemény szabályokra és görcsös napirendre kell gondolni, az étkezéseket csináljuk 3 óránként és amúgy úgy alszik Glóri, ahogy neki kényelmes.”

Természetesen ez az anyai gondoskodás és odafigyelés a mindennapi szükségletek, így például a pelenkaválasztás alkalmával is megmutatkozott.


„Teszteltem sok pelenkát, a saját márkás termékeket is, de elsőként a Pampers Active Baby Dry-t használtuk nagyon sokáig. Akkor kezdte el Glóri átaludni az éjszakát és hatalmas ajándék volt, hogy nem ázott át a pelus, mindig száraz volt a kis feneke ébredés után is. Valahogy anatómiailag akkor még nem volt neki jó a Pampers Premium Care, nem illeszkedett rá jól. De most, hogy nagyobb egyszerűen odáig meg vissza vagyok érte. Főleg, ahogy megújult, nekünk ez a legjobb. Nagyon sok barátom is a Pampers Premium Care mellett tette le voksát. Ők is és én is kipróbáltam tényleg mindent, hiszen úgy voltam vele, első gyerek, találjuk meg neki a legjobbat. Hát sikerült”
– mondta elégedetten a hírességek kedvenc fotósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top