Baba

3 fiú cuki reakciója az anyjuk új terhességének hírére – videó

Az nem kifejezés, hogy a fiúk meglepődtek, amikor anya eléjük állt, és bejelentette, hogy terhes a kistestvérükkel. Nem mintha létezne olyan terhességi bejelentés, amin nem lepődik meg a környezet, de azért ennek a három fiúnak a reakciója megnevettetett minket.

Az anya, Faith Christopher és férje úgy tálalták a kistestvér érkezését, hogy egy sütit tettek a fiúk elé, amin az üzenet állt: anya terhes. A legidősebb fiú fogja fel leghamarabb, miről van szó – nyilván, hiszen már kétszer átélte, hogy testvére született –, és őszintének tűnik a mosolya tőle.

Aztán kicsit elszabadulnak az indulatok, amikor a legkisebb fiú boldogan elkezd körberohangálni, majd kicsit fetreng a földön, hangot adva annak, mennyire örül neki, hogy nem ő lesz a legkisebb gyerek a családban. A középső gyermek pedig nem tudja először, hogy sírjon vagy nevessen, de aztán inkább a sírás mellett dönt és kivonul a szobából. Így legalább a szülők tisztában lehetnek ezek után azzal, hogy ki mit gondol a családban a terhességről.

Olvass többet a terhességi bejelentésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top