Bármikor jöhetsz! cikkek

A terhesség tiltott ínyencségeiből csinált startupot az anyuka

A kétgyerekes anyuka különleges csomagokat állít össze várandós kismamáknak, csupa tiltott finomsággal tömve.

Sally Bunkham akkor rukkolt elő startupja ötletével, mikor terhesség közben a számára tiltott gyümölcsnek számító finomságokról álmodozott. Nemcsak az alkoholra kell gondolni, hanem mondjuk a kávéra, szusira vagy olyan kedvencekre, amiket bármennyire is szeretnek, nem tudnak legyűrni a fura kívánalmakkal küzdő kismamák.

Bunkham ezeket személyre szabott csomagokba pakolja, amelyeket megrendelhetünk ajándékba a friss anyukáknak, de akár jó előre is összeállíthatjuk őket, a szülés időpontjához igazítva a szállítást. A brit anyuka azt mondja, mindkét terhessége alatt azzal viccelt, hogy a szülés után az első dolga lesz meginni egy jó pohár vörösbort és elfogyasztani egy szaftos steaket, ráadásul abban is hisz, hogy a terhesség végén nemcsak a babának jár a rengeteg ajándék, hanem az anyukáknak is!

Bunkham azóta már sikeres startupot csinált ötletéből, csomagjait pedig a Mums Back névre keresztelt weboldalról lehet megrendelni. Az asszony tételmondata, hogy hiába lesz valaki édesanya, attól még ugyanaz az ember marad, szóval mindenki gondoljon a környezetükben lévő kismamákra, akik nem csak cuki rugdalózókat szeretnének kapni.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top