Bármikor jöhetsz! cikkek

Unikornisos Starbucks-kávéval jelentette be terhességét

Miért dugnál a másik orra alá egy pozitív terhességi tesztet, mikor egy kékes rózsaszínen kavargó frappuccinóval is meglepheted?

A Starbucks különleges kávékreációja, az unikornisos frappuccino olyan elképesztő népszerűségre tett szert, hogy az emberek kétségbeesetten próbálták kikísérletezni a rózsaszínben úszó, csillámos ital otthoni verzióját, a baristák pedig már az érfelvágást fontolgatták az ötödik, zsinórban elkészített pohár után.

Egyszóval tényleg mágikus italról van szó, olyannyira, hogy valaki arra is alkalmasnak találta, hogy ezzel jelentse be élete egyik legnagyobb eseményét. A cuki fotót egy arizonai Starbucksban dolgozó barista posztolta, miután az asszony megkérte, hogy írja a „You are gonna be a dad”, vagyis „Apuka leszel” szavakat az unikornisos kávéra. Azt sajnos nem tudni, hogyan reagált a leendő édesapa, de az biztos, hogy ez volt élete legkülönlegesebb kávéja:

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top