Boci cikkek

Tiszta apja!

A bulvárlapok oldalairól szinte kicsordulnak a szép színésznőket és hasonmás lányaikat bemutató és összehasonlító fotók. Ezúttal mi a híres apákra koncentráltunk, akikre utódaik elképesztően hasonlítanak – akár fiúkról, akár lányokról legyen szó.

John Legend és a kis Luna

Az amerikai énekes az egyik leggyönyörűbb szupermodellel, Chrissy Teigennel alapított családot, akivel első közös gyermekük, Luna egy évvel ezelőtt született. A sztárpár kisbabája John Legend miniatűr mása, amit a rajongók nem is mulasztanak el mindig hangsúlyozni a híresség közösségi profilján megosztott fotók kapcsán.

Fotó: Stephen Brashear/Getty Images

Jay-Z és Blue Ivy

Az apja lánya szektor kortárs felhozatalában szerepel a Blue Ivy is. Beyoncé elsőszülött kislánya a hip-hop ikonra ütött, nem vitás, amire az énekes állítólag nagyon büszke is. Kíváncsian várjuk, hogy a ötéves nagylány nemrég született ikertestvérei a híres mamára hasonlítanak vagy ők is a papára.

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for NARAS

Steven Tyler és Liv Tyler

A színésznő a legjobb példa arra, hogy nem feltétlenül hátrány, ha egy nő az apa vonásait örököli. Steven Tylert a legtöbb rajongó a zenéje, és a szexuális kisugárzása, nem pedig a szépsége miatt imádja. Mégis, a rocker apa le sem tagadhatná, hogy ő a meseszép, ma már háromgyermekes Liv édesapja.

Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic

Tom Hanks és Colin Hanks
Tom Hanks sarja, Colin már „nagyfiú”, az évek múlásával pedig egyre inkább kibontakozik, hogy a szintén színész, 39 éves „trónörökös” vonásai mennyire hasonlóak édesapjáéhoz. Bár ritkán mutatkoznak nyilvánosan együtt, olyankor rendszeresen megörökítik a fotósok, hogy az apa-fia páros külsejét tekintve mennyire egyivású.

Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images

Usher, Usher Raymond V és Naviyd Raymond

Az énekes nem egy, hanem két hasonmással is büszkélkedhet szűkebb családján belül. Usher híresen jó apa, de legalább ennyire szembetűnő esetében, hogy két kisfia az ő génjeit örökölte. A srácok mosolya, szája, szeme az apjuké, nincs is mit ragozni ezen: olyanok, mint három tojás.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Vilmos herceg és kisfia György

A világ talán leghíresebb apa-fia párosa, akikről ráadásul rengeteg összehasonlító fotó is napvilágot látott már. A brit Vilmos herceg elsőszülöttje a paparazzók egyik első számú kedvence, aki mindig tartogat valami meglepetést, és nem rest apjától örökölt, jellegzetes vonásait bármikor fintorba vágni vagy éppen egy angyali mosollyal megajándékozni népes rajongótáborát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top