Büntetlen örömök
Szponzorált tartalom

Luxusörömök, amelyek nem hizlalnak, nem károsak

Embereket kérdeztünk arról, milyen luxusörömökkel kényeztetik magukat.

Neked mit jelent a luxus? A mindennapjaid része, vagy olyan vágyálmok sokasága, amelyekért nap mint nap dolgozol? Esetleg okosan használva a lehetőségeidet, alkalmanként megengeded magadnak a luxust a feltöltődésre használva? Legyen szó bármelyikről, valószínűleg örömet okoznak azok a dolgok, amiket ebbe a kategóriába sorolsz. Természetesen az, hogy ki mit gondol luxusnak, számtalan tényezőtől függ, az azonban valószínű, hogy sokan olyan körülményekre, olyan minőségi termékekre vonatkoztatják, amelyek magas élvezeti értéket képviselnek. Az pedig már csak hab a tortán, ha ezek az élvezetek nem hizlalnak és nem is károsak. Embereket kérdeztünk arról, milyen luxusörömökkel kényeztetik magukat.

„Nekem azok a hétvégék jelentik a luxust, amikor a barátaimmal lazíthatok. Amikor nem kell arra figyelnem, hogy hánykor fekszem le, mert másnap munkába kell rohannom. Nyaranta kerti partikat szervezünk, mindig másnál tartjuk a bulikat. Vannak medencés partik is, a nagy melegben jobbat el sem tudok képzelni, mint hogy szól a zene, hideg frissítőket szürcsölünk, és szabadok vagyunk. Káros szenvedélyem nincs, inkább a minőségi ételekben hiszek, akkor sem nassolok, ha bulizunk.”

„Számomra a luxust azok a wellnesshétvégék jelentik, amikor, kilépve a hétköznapi darálóból, lazíthatok. Lehet, sokan irigyelnek, de én minden hónapban elmegyek valamerre. Felelős munkakörben dolgozom, nagy a stressz körülöttem, úgy gondolom, ennyi jár nekem. Nem szoktam nagyokat enni, odafigyelek az étkezésre, általában egészségtudatosan táplálkozom, és ha bűnözni támad kedvem, akkor is az egészségesebb finomságokat választom.”

„Én gyakran meglepem magam finomságokkal. Ám mivel jó ideje próbálok hangsúlyt fektetni arra, hogy ne egyek, igyak hizlaló dolgokat, alaposan át kellett alakítanom a szokásaimat. Ha úgy vesszük, lehet luxus kategória, hogy mindig van otthon a viszonylag drága étcsokimból, hogy nyaranta a hűtőben több finom, alkoholmentes sör van, és hogy a kedvenc salátám hozzávalóira sem sajnálom sohasem a pénzt, de úgy is nézhetjük, hogy ez teljesen normális, hiszen arra költöm a pénzemet, amire akarom. Így pedig, hogy leginkább egészségesen táplálkozom, azt hiszen duplán indokolt ez a fajta luxus.”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top